ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μια πόλη με ιστορία, πολιτισμό και όμορφα μέρη για επίσκεψη. Η Αθήνα είναι από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης με μια μεγάλη κληρονομιά από την παλιά εποχή. Το όνομά της προήλθε από τη θεά της ελληνικής μυθολογίας Αθηνά, τη θεά της σοφίας, του πολέμου, της ελιάς και της στρατηγικής. Αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και παλαιότερα χρησιμοποιούνταν πληθυντικός Αθήναι, επειδή υπήρχαν πολλοί διάσπαρτοι οικισμοί της πόλης.

Guida Blogspot, Αθήνα
Πηγή εικόνας: exploringgreece.tv

Μια βόλτα στην αγορά και συγκεκριμένα στα καταστήματα της Ερμού σε συνδυασμό με μια βόλτα στην Πλάκα, θα σε χαλαρώσει και θα σε γεμίσει με αισιοδοξία. Μπορείς να δοκιμάσεις το νόστιμο παγωτό από το Ice Roll κοντά στο Μοναστηράκι. Ένα παγωτατζίδικο με πολλές γεύσεις. Μπορείς, ακόμη, να δοκιμάσεις τους εκλεκτούς μεζέδες στο εστιατόριο Σάββας, ένα σουβλατζίδικο με καλής ποιότητας τυλιχτά στο το κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, το ζαχαροπλαστείο Χατζής στη Μητροπόλεως έχει απολαυστικά γλυκά (σιροπιαστά, παστάκια κ.ά.) τα οποία μπορείς να απολαύσεις .

Αθήνα, Guida Blogspot
Πηγή εικόνας: google maps | Φωτογράφος: Αkis Thomas

Φυσικά εκτός από νόστιμες γεύσεις, η Αθήνα έχει υπέροχα μέρη για επίσκεψη. Όπως το μουσείο της Ακρόπολης, το μουσείο των ψευδαισθήσεων που θα σε συναρπάσει, ο ναός του Ηφαίστου που ένας αρχαίος τόπος λατρείας, το μουσείο Πόλεως στην οδό Παρνασσού 2 και πολλά ακόμη μουσεία στη Βασιλίσσης Όλγας, τα οποία είναι ιδανικά για επίσκεψη. Μια ιδιαίτερη και ανεπανάληπτη εμπειρία στην πόλη του αρχαίου πολιτισμού. Όσον αφορά τη διαμονή σου, το μπουτίκ ξενοδοχείο Villa Brown Ermou διαθέσει άνετα και μεγάλα δωμάτια και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Ερμού. Το προσωπικό θα σε κάνει να νιώσεις άνετα. Ανακάλυψε περισσότερα μέρη εξερεύνησης εδώ.


By Αγγελική

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε το άρθρο στο site/blog σας στείλτε μας μήνυμα στο guidablogspot@gmail.com.